Read Baby Jane by Sofi Oksanen Free Online


Ebook Baby Jane by Sofi Oksanen read! Book Title: Baby Jane
The author of the book: Sofi Oksanen
Edition: Scolar Kiadó
Date of issue: 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 1.22 MB
City - Country: No data
Loaded: 1597 times
Reader ratings: 5.9

Read full description of the books:Mi történt Kormival? – a magabiztos, mindenkit elbűvölő lány, aki körül csak úgy pezseg az élet, milyen valójában? Milyen akkor, amikor a pirulák és az alkohol mindent elrejtő gőze nem lengi körül? Mi zajlik a ragadós kacagás, a rummámoros éjszakák legmélyén?

Hogyan történhetett, hogy a város legmenőbb, feketebakancsos leszbije saját otthona rabjaként, az éhhalál szélére sodródva tengeti „élet”-nek nem nevezhető létét? A kötet elbeszélőjének nagy szerelme, Kormi elszigeteli magát saját lakásában. Nem vásárol, nem mozdul ki, még csak szemetet sem meri levinni, sőt már éjjel sem merészkedik emberek közé. Súlyos szorongástól szenvedve még a legegyszerűbb dolgoktól is visszariad. Kormi hosszú éveken át sikerrel rejtette el súlyos lelki betegségét – S AMIKOR MÁR FELTÁRULKOZNA, AMIKOR MINDEN IDEGSZÁLA KÖNYÖRÖGNE A SEGÍTSÉGÉRT, SENKI SEM ÉRTI… A SZAVAK ROSSZKOR, ROSSZ HELYEN HANGZANAK EL, ÉS SÜKET FÜLEKRE TALÁLNAK.

A világhírű finn írónő második regényében különös szerelmi háromszög bontakozik ki, és érzéki szerelmi dráma játszódik le a magával ragadó leszbikus lány, Kormi súlyos pánikbetegségének az árnyékában. Mámoros nevetés, elsöprő szenvedély, fojtogató féltékenység és könnyek vezetnek a megtörhetetlen magány és a végső lemondás felé.

Sofi Oksanen a Baby Jane-ben tabutémákhoz nyúl: az Oksanenre oly jellemző dühvel és szívbemarkoló átéléssel hívja fel a figyelmet a melegek zárt világának emberségére, illetve a lelki betegekről való gondoskodás csődjére, a kirekesztettségükre, a társadalom velük szembeni értetlenségére, az alkoholon, nyugtatókon, drogokon élő Prozac-nemzedék magára hagyatottságára.


Download Baby Jane PDF Baby Jane PDF
Download Baby Jane ERUB Baby Jane PDF
Download Baby Jane DOC Baby Jane PDF
Download Baby Jane TXT Baby Jane PDFRead information about the author

Ebook Baby Jane read Online!


Reviews of the Baby Jane


LOGAN

I never liked the book.

THOMAS

The book is very deep! Tip for Reading.

ELIZA

Fun book for children and their parents

ROBERT

After reading this book, Your life will change!

MADDISON

The book is very deep! Tip for Reading.
Add a comment
Download EBOOK Baby Jane by Sofi Oksanen Online free

PDF: baby-jane.pdf Baby Jane PDF
ERUB: baby-jane.epub Baby Jane ERUB
DOC: baby-jane.doc Baby Jane DOC
TXT: baby-jane.txt Baby Jane TXT