Read Iskorijenjena by Naomi Novik Free Online


Ebook Iskorijenjena by Naomi Novik read! Book Title: Iskorijenjena
The author of the book: Naomi Novik
Edition: Algoritam
Date of issue: November 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 21.78 MB
City - Country: No data
Loaded: 2204 times
Reader ratings: 4.3

Read full description of the books:Agnieška voli svoj dom u dolini, mirno selo, drveće koje ih natkriljuje i sjajnu rijeku. No, preblizu stoji Šuma, puna zlokobnosti i pokvarenosti, koja truje sve oko sebe i baca sjenu na sve što obitava u njenoj blizini. Njezin narod oslanja se na hladnokrvnog čarobnjaka zvanog Zmaj koji niz godina Šumu, više ili manje uspješno, drži u njezinim granicama i sprečava da se poput crnog taloga izlije preko svega ispred sebe i zavlada poznatim svijetom. No, čarobnjak je odredio i strašnu cijenu svoje pomoći – jednu mladu djevojku uzima k sebi na deset godina, što je sudbina koja se mještanima čini jednako grozna kao i ona kad te se dočepa Šuma.
Deset je godina od posljednje predaje prošlo i bliži se iduće odabiranje. Agnieška je uplašena, ona zna – svi znaju – da će Zmaj odabrati Kasiju, prekrasnu, ponosnu, elegantnu Kasiju, koja je utjelovljenje svega onoga što Agnieška nije, a ujedno je njezina najbolja prijateljica na cijelom svijetu. I nema načina da se Kasiju poštedi te strašne sudbine.
No, kako će se pokazati, Agnieška se boji potpuno pogrešnih stvari. Jer, kad Zmaj stigne u njihovo selo, Kasia neće biti ta koja će poći s njim.
Naomi Novik, autorica fantastičnog bestseler-serijala Temeraire, oslikala je najživljim bojama vrli, novi svijet ukotvljen u narodne priče i legende poput najljepših priča braće Grimm te jednako nezaobilazan kao i one. Dirljiv, uzbudljiv, napet, neodoljiv, Iskorijenjena je roman fantastike koji ste cijeli život čekali i o kojem će ljubitelji žanra još dugo pričati. Prijevod potpisuje Miro Labus.


Download Iskorijenjena PDF Iskorijenjena PDF
Download Iskorijenjena ERUB Iskorijenjena PDF
Download Iskorijenjena DOC Iskorijenjena PDF
Download Iskorijenjena TXT Iskorijenjena PDFRead information about the author

Ebook Iskorijenjena read Online! An avid reader of fantasy literature since age six, when she first made her way through The Lord of the Rings, Naomi Novik is also a history buff with a particular interest in the Napoleonic era and a fondness for the work of Patrick O’Brian and Jane Austen. She studied English literature at Brown University, and did graduate work in computer science at Columbia University before leaving to participate in the design and development of the computer game Neverwinter Nights: Shadow of Undrentide. Over the course of a brief winter sojourn spent working on the game in Edmonton, Canada (accompanied by a truly alarming coat that now lives brooding in the depths of her closet), she realized she preferred writing to programming, and on returning to New York, decided to try her hand at novels.

Naomi lives in New York City with her husband and six computers. Her website is at naominovik.com


Reviews of the Iskorijenjena


LOUIS

This book is awesome!

LEON

Why do I need to write a phone number?

TILLY

A book that impressed me to the depths of my soul.

SEBASTIAN

Why do you need to specify a phone?

NIAMH

Why do they ask for a phone?
Add a comment
Download EBOOK Iskorijenjena by Naomi Novik Online free

PDF: iskorijenjena.pdf Iskorijenjena PDF
ERUB: iskorijenjena.epub Iskorijenjena ERUB
DOC: iskorijenjena.doc Iskorijenjena DOC
TXT: iskorijenjena.txt Iskorijenjena TXT