Read Maanlichtmoerassen by Rodaan Al Galidi Free Online


Ebook Maanlichtmoerassen by Rodaan Al Galidi read! Book Title: Maanlichtmoerassen
The author of the book: Rodaan Al Galidi
Edition: Meulenhoff
Date of issue: 2006
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 8.93 MB
City - Country: No data
Loaded: 2338 times
Reader ratings: 4.1

Read full description of the books:Haar hele leven heeft mevrouw WC gevochten om geen wc te zijn. Ze leerde houtsnijden, kende de namen van alle bloemen en studeerde kunstgeschiedenis. Ze probeerde zichzelf te veranderen, maar haar buitenkant bleef een probleem. Door goede vrienden uit haar kinderjaren kon ze opnieuw beginnen. Mevrouw WC staat symbool voor een vrouw met een gouden hart, die wordt misbruikt, achtergelaten en besmeurd.

Maanlichtmoerassen is een boek over iemand die zich een vreemdeling voelt in zijn eigen wereld.


Download Maanlichtmoerassen PDF Maanlichtmoerassen PDF
Download Maanlichtmoerassen ERUB Maanlichtmoerassen PDF
Download Maanlichtmoerassen DOC Maanlichtmoerassen PDF
Download Maanlichtmoerassen TXT Maanlichtmoerassen PDFRead information about the author

Ebook Maanlichtmoerassen read Online! Al Galidi (eigenlijk Rodhan Al Khalidi) is een schrijver van Irakese afkomst. Hij is geboren in 1971, maar zijn precieze geboortedatum is onbekend, omdat zulke gegevens niet geregistreerd worden en verjaardagen niet gevierd worden in zijn streek van herkomst.

Al Galidi studeerde in Irak af als bouwkundig ingenieur. Na zijn studie vluchtte hij uit Irak om de dienstplicht te ontwijken; zes jaar later, in 1998, kwam hij in Nederland terecht, waar hij asiel aanvroeg. Het asiel werd hem geweigerd en hij is uitgeprocedeerd. Lessen Nederlands mocht hij bijgevolg niet bijwonen. Daarom leerde Al Galidi zich de Nederlandse taal en begon te schrijven. In Vlaanderen wordt hij als schrijver erkend en ontvangt hij een werkbeurs. In 2007 kon Al Galidi genieten van het generaal pardon in Nederland. In 2011 zakte hij voor zijn inburgeringscursus waardoor de IND het recht heeft om zijn verblijfsvergunning te ontnemen.

Onder de naam Rodaan Al Galidi zet hij zijn schrijverschap voort.

ENGLISH

Al Galidi (actually Rodhan Al Khalidi) is a writer of Iraqi origin. He was born in 1971, but his exact date of birth is unknown, because such data is not registered and birthdays are not celebrated in his region of origin.

Al Galidi graduated in Iraq as an architectural engineer. After his studies he fled from Iraq to avoid conscription; six years later, in 1998, he ended up in the Netherlands, where he applied for asylum. The asylum was refused. Therefor he was not allowed to attend Dutch lessons. That is why Al Galidi learned himself the Dutch language and started to write. He is recognized as a writer in Flanders and receives a scholarship. In 2007, Al Galidi was able to enjoy the general pardon in the Netherlands. In 2011 he failed his integration course, which gave the IND the right to withdraw his residence permit.

He continues his writing under the name Rodaan Al Galidi.

(bron: wikipedia.nl)


Reviews of the Maanlichtmoerassen


KAI

Energy text

DEXTER

It was a surprisingly interesting book. Very highly recommended.

AMY

Why do you need to write a phone?

JOSEPH

Just a terrific book.

ZARA

From disgust to delight!
Add a comment
Download EBOOK Maanlichtmoerassen by Rodaan Al Galidi Online free

PDF: maanlichtmoerassen.pdf Maanlichtmoerassen PDF
ERUB: maanlichtmoerassen.epub Maanlichtmoerassen ERUB
DOC: maanlichtmoerassen.doc Maanlichtmoerassen DOC
TXT: maanlichtmoerassen.txt Maanlichtmoerassen TXT